Párnák

Legyen jó az a párna!

 

Párna esetén lényeges lehet, hogy milyen töltettel, illetve mérettel szeretnénk rendelni! Lehetőséget kínálunk nagypárna, félpárna, vagy kispárna kínálaton túl a terméknél méretet is választani!

A kisebb méretű párnáknál a hozzá közel álló méretekből lehet választani, ugyanúgy, mint a félpárnák esetén is, illetve még a hagyományos nagypárna oldalán is választható, akár a német szabvány szerinti párna is!

A képek alatt néhány szóban kifejtjük, ami segítheti a választást!

felespárna
félpárna
gyerek
gyerekpárna
hengerpárna
kispárna
nagypárna
párna
Szűrés törlése

Kemény vagy puha párna legyen!

Lényeges szempont, amikor párna vásárlás előtt állunk, hogy milyet is szeretnénk! Nagypárna esetén lehetőség van töltet válaszátására is, ami azt jelenti, hogy az adott mennyiséget szabályozzuk! Keményebb párna esetén minőségtől függően 100-300 grammal is megnöveljük a töltetet, hogy az jobban tartson! Puhább töltetnél pedig ugyanennyivel tudjuk csökkenteni a mennyiséget a jobb alvás érdekében!

Kispárna - Félpárna - Nagypárna legyen!

Méretről csak néhány szóban! Nálunk szabványos 40 x 50 cm kispárna a legjobban elterjedt, de palettánkon megtalálható ennél nagyobb, vagy kisebb is! Felespárna esetében az angol méretet szoktuk használni 50 x 70 cm-es méretben, de gyakran előfordul az ennél picivel rövidegg IKEA méretű 50 x 60 cm-es is! Nagypárna esetében a megszokott 70 x 90 cm a Magyarországon szabványos, míg Németországban a 80 x 80 a standard párnaméret!