Ovis kispárnák (nagyon puha)

Gyerek kispárna a legjobb választás gyerekünknek

Az ovis párna a legkedveltebb termékünk, leginkább azon belül is a pehelyből készült! Lényege, hogy nagyon laposra töltjük, hiszen nem célunk a kisgyerek fejét emelni, inkább a lényege, hogy a feje alatt legyen valami! A 76% pehelytartalmú kispárna esetében mindössze 100 grammot töltünk bele, ami látszatra egy félmagas párna, de annyira puha, hogy kellemes a fejnek! Azért is lett "ovis kispárnának" elnevezve, mert volt több óvoda is, akik korábban kértek belőlük! Bár manapság inkább elvárják, hogy mindenki vigyen magának, ami talán higéniai szempontból érthető is! 

Nagyon szeretik felnőttek is az ilyen puha, lapos párnákat! Bátran mondhatjuk, hogy az egyik legnagyobb mennyiségben eladott termékünk volt az utóbbi években!

Nézet:
Sorrend:

Melyik ovis kispárnák között dönthetünk és miért?

Kínálatunkban nem csak a pehelyből készült kispárnát lehet kapni, hanem van puha szilikonos töltet is! Ez utóbbi inkább azért kedveltebb, mert talán könnyebb a tisztán tartása, mosógépben mosható, a szilikonos töltet könnyebben kiszárad, az angin pedig 100% pamut, azt bátran száríthatjuk! A külső pamut anyaggal célunk lett volna, hogy megtartsuk a természetes külsőségét, de a szilikon töltet azért mégsem az! Ezzel szemben a pehelyből készült kispárnáról már elmondhatjuk, hogy 100%-ig természetes kívül-belül.

Szeretik a felnőttek is ezt a gyerek pehelypárnát

Egyszerűen imádják, mert egy nagyon puha kispárna! Amikor valakinek csak a kezébe kerül, mindig az első reakció, hogy "ez tényleg kellemesen puha". Ezt tudja az a 10 dkg 76% pehelytöltet. Ha szeret éjszaka gyűrkészni egy kisárnát, akkor ezt Önnek találták ki! Kérhető többféle színben és méretben. A töltetet arányosan alakítjuk a nagyobb vagy a kisebb párna esetében.

Próbálja ki Ön is!