Hengerpárnák

Ha tévénézésről van szó máris társunk lehet a hengerpárna

A tollal töltött hengerpánáink nem csak televíziónál jöhet jól, sokan alváshoz is szeretik ha nyakuk megfelelő alátámasztást kap! Ha hiányzik egy ilyen párna máris jó helyen van! Többféle méretben kínáljuk, de van olyan méretet szeretne, ami nincs a listán, keressen bennünket és megvalósítjuk!

A 40 és a 35 centiméter hosszú változatokhoz kínálunk pamut huzatot vászonból és krepp anyagból, így Önnek nem kell ezzel foglalkoznia! Igyekszünk nagyobb kínálatot nyújtani belőlük! Tapasztalatunk szerint akik rendelnek, azok többnyire több, akár 5-6 db huzatot is válogatnak a rendeléshez, így hosszútávon megoldva a huzatot.

 

Nézet:
Sorrend:

Henger alakú párna nem csak alváshoz jó!

Több ügyfelünk is keresett már bennünket azzal, hogy munkájához kell, leginkább masszőr párnaként használják sokan, ahol a munkájuk során nagy hasznát veszik! Volt olyan is, aki autóvezetéshez vitte a párnát derekának megtámasztására. Köztudott, hogy a hosszú vezetések során a gerincünk megtámasztásának hiánya rontja a testartásunkat is! Tehát akár irodai munkánk során is jó társunk lehet, amikor órákat töltünk a gép előtt ülve.

A hengerpárna funcionális szerepe kiváló leginkább, érdemes kipróbálni!

Legyen Önnek is jó társa alvásban, munkában, pihenésben!

A hengerpárna készítésekor arányokat tekintve egy kispárna mennyiségű toll kerül a párnába, ez kellően elég szokott lenni keménységet illetően! Akik nyakuk megtámasztására használják, azoknak elsőre talán keménynek is tűnhet, de idővel szépen felveszi nyak vagy a fej formáját! Anatómiailag nem állítjuk a legjobb párna, de tapasztalataink szerint kiválóan felveszi a hajlatok vonalát!