Hengerpárnák

Ha tévénézésről van szó máris társunk lehet a hengerpárna

A tollal töltött hengerpánák vagy nyakpárnák, ahogy sokan nevezik, nem csak televíziónál jöhet jól, akár alváshoz is kiváló lehet! Tökéletesen képes nyakunkat megtámasztani, ami célja is ennek a párnának! Ha hiányzik egy ilyen párna máris jó helyen van! Többféle méretben kínáljuk, általában a 15Ø x 40 cm (Ø = átmérő) a hagyományos méret. Ehhez kaphatók huzatok is nálunk! 

Egyéb olyan méretet is forgalmazunk, melyhez nem általunk készített huzatot forgalmazunk ez lényegében 5 centiméterrel rövidebb (15Ø x 35 cm). De választható más méret is, ehhez azonban nincs huzatunk és nem is tudunk készíteni!

Amennyiben olyan méretet szeretne, ami nincs a listán, keressen bennünket és igyekszünk megvalósítani álmait!

 

Nézet:
Sorrend:

Hengerpárnák nem csak alváshoz!

Több ügyfelünk is keresett már bennünket azzal, hogy munkájához kell, leginkább masszőr párnaként használják sokan, ahol a munkájuk során nagy hasznát veszik! Volt olyan is, aki autóvezetéshez vitte a párnát derekának megtámasztására. Köztudott, hogy a hosszú vezetések során a gerincünk megtámasztásának hiánya rontja a testartásunkat is! Tehát akár irodai munkánk során is jó társunk lehet, amikor órákat töltünk a gép előtt ülve.

A hengerpárna funcionális szerepe kiváló leginkább, érdemes kipróbálni!

Legyen Önnek is jó társa alvásban, munkában, pihenésben!

A hengerpárna készítésekor arányokat tekintve egy kispárna mennyiségű toll kerül a párnába, ez kellően elég szokott lenni keménységet illetően! Akik nyakuk megtámasztására használják, azoknak elsőre talán keménynek is tűnhet, de idővel szépen felveszi nyak vagy a fej formáját! Anatómiailag nem állítjuk a legjobb párna, de tapasztalataink szerint kiválóan felveszi a hajlatok vonalát!