Kispárnák (többféle méretben)

Hagyományos kispárna többféle változatban

Ezen az oldalon tudja kiválasztani az Önhöz legközelebb álló kispárna pehely és toll töltetét, a termék leírásában részletesen olvashat, a pehely és toll arányok összetételéről! 

A toll és pehely kispárna talán a legelterjedtebbek a háztartásokban. Nincs olyan háztartás, ahol valamilyen formában ne lenne megtalálható, legyen az alvós párna vagy díszpárna. Ezek szerintünk a legjobban fogyó termékek, ami az alvásunkat illeti, hiszen aki használja éjszakánként rendszeresen ez van közvetlenül a fejünk alatt. Éppen ezért a legjobban ki van téve a fizikai hatásoknak, hiszen ez folyamatos nyomás alatt tartjuk! A toll egy idő után ekkora hatásnál hajlamos összetapadni, ami a párna laposodását eredményezi, ezért célszerű néhány évente felújítani a párna kollekciónkat. Erre vannak specializát ágytolltisztító szolgáltatások, ahol a tisztítást követően egy új angint is kap párnák, így felújítva azt! Persze idővel így is törik a kispárnákban toll és éppen ezért érdemes ebből újat venni!

Ha szeretik a pehelypárnát, kiváló választás 76% pehely kispárnánk!

Lentebb kifejtjük mi a különbség a kispárnák között!

Nézet:
Sorrend:

Melyik a "jó" kispárna számunkra?

Érdekes kérdés, ezért a válasz is érdekes lehet. Akik a keményebb, erősebb tartású párna mellett döntenek, azoknak inkább a tollasabb töltetű mellett érdemes dönteni. Ha a kellemesen süppedőt szereti, ez esetben inkább a magasabb pehelytartalmú felé érdemesebb letenni a voksunkat!

Miért nincs csak pehelyből kispárna?

Van lehetőség készíteni 100% pehelyből kispárnát, de azt érdemes figyelembe venni, hogy a pehely önmagában nagyon meleg és az fejünk könnyen beleizzad, ezért mi nem szoktuk javasolni! Természetesen igény esetén szoktak kérni és készítünk is bármilyen méretben.

Egy pici apró tollat azért érdemes a pehely kispárnába tenni, hogy a fejünk szellőztetését ezzel is biztosítani tudjuk, ez a 76% töltet szokott lenni, ami alig tér el a tiszta pehelytöltettől.