Kispárnák (többféle méretben)

Hagyományos kispárna többféle változatban

A toll és pehely kispárna talán a legelterjedtebbek a háztartásokban. Nincs olyan háztartás, ahol valamilyen formában ne lenne megtalálható, legyen az alvós párna vagy díszpárna. Ezek szerintünk a legjobban fogyó termékek, ami az alvásunkat illeti, hiszen aki használja éjszakánként rendszeresen ez van közvetlenül a fejünk alatt. Éppen ezért a legjobban ki van téve a fizikai hatásoknak, hiszen ez folyamatos nyomás alatt tartjuk! A toll egy idő után ekkora hatásnál hajlamos összetapadni, ami a párna laposodását eredményezi, ezért célszerű néhány évente felújítani a párna kollekciónkat. Erre vannak specializát ágytolltisztító szolgáltatások, ahol a tisztítást követően egy új angint is kap párnák, így felújítva azt! Persze idővel így is törik a kispárnákban toll és éppen ezért érdemes ebből újat venni!

Lentebb kifejtjük mi a különbség a kispárnák között!

Nézet:
Sorrend:

Melyik a "jó" kispárna számunkra?

Érdekes kérdés, ezért a válasz is érdekes lehet. Akik a keményebb, erősebb tartású párna mellett döntenek, azoknak inkább a tollasabb töltetű mellett érdemes dönteni. Ha a kellemesen süppedőt szereti, ez esetben inkább a magasabb pehelytartalmú felé érdemesebb letenni a voksunkat!

Miért nincs pehelytöltetű kispárna?

Van lehetőség készíteni 100% pehelyből kispárnát, de azt érdemes figyelembe venni, hogy a pehely önmagában nagyon meleg és az fejünk könnyen beleizzad, ezért mi inkább nem szoktuk javasolni! Természetesen igény esetén szoktak kérni és készítünk is bármilyen méretben.

Egy pici apró tollat azért érdemes a pehely kispárnába tenni, hogy a fejünk szellőztetését ezzel is biztosítani tudjuk, ez a 76% töltet szokott lenni, ami alig tér el a tiszta pehelytöltettől.