Nagypárnák (többféle méretben)

Nagypárna a hagyomány kedvelőinek!

 

Biztos sokunkban élnek, hogy a gyerekkorunkban nagyszüleink jól bevetett ágyába ugráltunk, ami tele volt nagypárnával! Nos a hagyományt meghagytuk és nem kell lemonania senkinek róluk! Lehetőség van többféle színből és méretből választani, nálunk megszokott hagyományos nagypárna mérete 70 x 90. Azonban vannak olyan méretek, amit gyakrabban szoktak keresni, ezeket a választási lehetőségek között megtaláljuk!

Szállítási idő 1-5 munkanap!

Nézet:
Sorrend:

Nagypárna töltete

 

Milyen legyen a nagypárna töltete? Mi itt a Pehely és Álom-nál alapból többet szoktunk tölteni, mint a kereskedelmi forgalomban kapható nagypárnákban vannak! Ezen felül lehetőséget kínálunk további töltet módosításokra, amit a termék oldalán tud választani, hogy keményebbre vagy éppen puhábbra töltsük a vásárolni kívánt párnát! Ez általában 10-20% -ot jelent, minőségtől függően!

Nem mindegy, hogy a melyik minőségből mennyit töltünk egy párnába! Egy magasabb tolltartalmú töltet esetén többet kell belőlük tölteni, míg a nagyobb pehelytartalomnál kevesebbet! Ezt szoktuk töltőerőnek nevezni, mégis ugyanazt a keménységet kapjuk, miért?! Tudni kell, hogy minél magasabb a pehelytartalom, annál nagyobb a töltőerővel rendelkezik!

Melyik nagypárnát válasszuk?

Mindig felmerül a kérdés érdeklődőnél, hogy mi a különbség a nagypárnák között? Keménységre hasonlóak a párnák, mert a töltőerő arányában többet vagy kevesebbet teszünk a párnába. Tettünk egy olyan opciót a Pehely és Álom termékeinél, hogy választható a párna töltete, mely szerint keményebb, illetve puhább legyen a párna a normál töltethez viszonyítva!

A másik fontos lehet, hogy a magasabb pehelytartalmú párna finomabb érzetet kelt, lényegesen magasabb pelyhet tettünk bele, alig érezni benne, hogy tollat is tartalmaz! Tartósság szempontjából minden párna tartós, sőt mindegyiket újra lehet készíttetni egy speciális tolltisztítóban is (pl: agytolltisztitas.hu)