Gyerek termékek

Mindennél és mindenkinél fontosabbak, mert olyan Édesek!

Gyerek kispárna, gyerekpaplan, gyereklepedő, gyerekgarnitúra amit keresel? Mindenképp érdemes megnézni a listát, hiszen sok féle lehetőség van a kínálatunkban ezekre is!

Akár garnitúrában vagy szóló kispárna huzatban, hozzá való ovis kispárnával kihagyhatatlan ajánlat és mégjobb párosítás! Minden gyerek ágynemű, beleértve paplan, vagy párna huzat 100%-ig pamutból készültek! Kispárnához akár krepp, frottír, pamut vászon huzatot is szabadon választhatunk. Egyedül a frottírban van 20% elasztán anyag a tartósságáért és rugalmasságáért.

Az alábbi kategóriák között bízunk benne, hogy megtalálod gyermeked kedvenc "nyunyókás" párnáját vagy huzatját is!

Gyerek ágynemű frottír, vászon, krepp anyagból

Frottír különlegessége, hogy jó nedszívó és szoktuk mondani, hogy télen fűt, nyáron hűt! Gyönyörű színekbena, akár 16 féle variácó közül válaszhathatunk. A pamut vászon és pamut krepp anyagok pedig mind-mind ÖKO-tex standard 100 minősítéssel rendelkeznek, hiszen ez alapkövetelményünk! Így minden allergén anyagoktól mentes.

Kispárnák és huzatok kicsiknek

Legnépszerűbb termékünk az ovis párna pehelyből, bevezetésre került egy alternatívája is, amelyben a töltet műszálgolyó, de a külső huzat ugyanúgy 100% pamut angin! Akik inkább mossák, esetleg megvasalják a párnát, azoknak ez utóbbit ajánljuk inkább. 

Lehetőség van a párnák méretét is változtatni, ha más méretben szeretne ovis párnát rendelni, azonban ezekre a huzatot nem tudjuk biztosítani, csak a hagyományos, standard méretekre!