Gyerek termékek

Mindennél és mindenkinél fontosabbak, mert olyan Édesek!

Gyerek kispárna, gyerekpaplan, gyereklepedő, gyerekgarnitúra amit keresel? Mindenképp érdemes megnézni a listát, hiszen sok féle lehetőség van a kínálatunkban ezekre is!

Akár garnitúrában vagy szóló kispárna huzatban, hozzá való ovis kispárnával kihagyhatatlan ajánlat és mégjobb párosítás! Minden gyerek ágynemű, beleértve paplan, vagy párna huzat 100%-ig pamutból készültek! Kispárnához akár krepp, frottír, pamut vászon huzatot is szabadon választhatunk. Egyedül a frottírban van 20% elasztán anyag a tartósságáért és rugalmasságáért.

Az alábbi kategóriák között bízunk benne, hogy megtalálod gyermeked kedvenc "nyunyókás" párnáját vagy huzatját is!

Gyerek paplanok

Kiváló minőségű mosott, steril pehelyből készült gyerekpaplan, választható színben! Előnye melegsége és 100%-ban természettessége, hátrány a tisztíthatósága, melyhez külön szakemtisztító ajánlott! Kellemesen szellőző és puha, meleg gyerek paplanok 2 éves kortól ajánlott!

Gyerek kispárna huzatok

Gyerek kispárna huzatok szóló anyagból készült 100% pamut normál méretű párna huzat! Legtöbb esetben a garnitúrákban kapható szettek is ezekből az anyagokból készülnek, ezért érdemes megnézni, mindig jól jöhet egy-egy tartalék kispárna huzat!

Pehellyel vagy szilikonnal töltött ovis kispárna

Legkedveltebb, legtöbbet eladott termékeink egyike az ovis pehely kispárna! A 100% pamut külsővel rendelkező kispárnákból választhatsz méretet! A pamut anginba töltött pehely vagy a szilikon minden esetben arányosan töltött, hogy a puhasága megmaradjon! A "nyúnyókás" kispárnát szerezd be nálunk!

Gyerek ágynemű huzatok

A gyerek huzatok a normál méretű kispárnák és paplanokhz készülnek! Választható pamut vászon, krepp, frottír anyagokból, ez utóbbiból sokféle szín is áll rendelkezésre! A gyerek méretek adottak, színek folyamatosan változnak, korlátozott mennyiségben kaphatók!

Gyerek lepedők

Gyerek lepedőink hasonlóan az ágynemű huzatokhoz, vászon és frottír anyagokból készülnek! A vászon lepedő 100% pamut fehér színben kapható, míg a frottírbó közel 16 féle szín áll rendelkezésre!