Gyerek ágynemű huzatok

Gyerekeknek való garnitúrák

Kisgyerek méreteket többféle minőségben kínálunk vevőinknek! Krepp, flanel, vászon, frottír gyerek garnitúrák egészen 6-7 éves korig. Frottírjaink választható színekben, hogy passzoljon a szoba környezetéhez vagy kedvenc színeink közül választhatunk! A frottír összetétele ugyan 80% pamut és elasztán anyag keveréke, viszont a többi kapható gyerek termékünk mind 100% pamutból készül termék!

Ovis ágyneműk tartóssága

Köszönet a beszállítóinknak, aki megfelelő gondossággal odafigyelnek arra, hogy a készülő termék az ÖKO-tex standard minősítés mellett további tartóssággal is rendelkezzenek! Tudjuk, hogy a gyerek ágyneműknek nagyobb figyelmet fordítanak, hiszen gyakran éri baleset, ezért a mosási ciklusuk lényegesen nagyobb, mint a felnőtt esetben.

Nézet:
Sorrend:

Melyik gyerek ágyneműt érdemes választani?

A gyerek ágynemű esetén legtöbb értékesítésünk általában a sima vászon és a frottír között szokott eldölni! Flanel inkább téli ágynemű, mert kellemes meleg hatással bír, ez nyáron talán túl meleg is. A pamut mint tudjuk természetes és jó nedszívó képességű, ezért minden esetben érdemes 100% pamutból készül ágyneműt vásárolnunk. A jó garnitúra ára is sajnos drága, viszont hosszútávon tartós, így mondhatjuk, hogy megtérülő tud lenni.