Gyerek kispárna huzatok

Szólóban kapható kisgyerek huzatok

Van, amiből több darab, de néhányból már csak az utólsó darabokat tudjuk kínálni! Hagyományos méretű kispárnához való huzatok választékunk itt található. Gyerek kispárnákhoz ideális választás, hiszen 100% pamutból készült anyagjaink tökéletesen passzolnak akár a nálunk kapható ovis kispárnákhoz vagy normál töltetű párnákhoz is.

Melyik párnahuzatot válasszuk gyereknek?

Választható krepp, pamut vászon, flanel, szatén huzatok közül mi leginkább a sima pamut anyagból készült párnahuzatokat javasoljuk! Ha baleset éri a párnánkat, ezeket a legkönnyebb kezelni, mosni. Talán még a puhaságot illetően a flanel kellemes anyagból készült, őket is szeretik! Sajnos ez utóbbiból gyerekmintás ritkán készül valamiért.

Nézet:
Sorrend:

Kispárna anyagok összetétele

A Pehely és Álomnál a gyerek huzatokat minden esetben csak 100% pamut anyagból fogadjuk be! Úgy gondoljuk, hogy a kevert szálas vagy egyenesen a műszálat huzatok nem jöhetnek szóba, hiszen nem természetes anyagok keveréke!

Jó nedszívó képesség, bőrbarát anyag csak a pamutból készül párnák esetén tudjuk biztosítani! Ezeket illetően ÖKO-tex standard 100 anyagból készülnek, amelyeknél a gyártás során minden káros anyagtól mentesek!