Gyerek lepedők

Gyerek lepedőkről általánosságban

Többféle minőségben és akár méretben is választható gyerek lepedők vannak a legjobban kitéve a fizikai hatásoknak! Hiszen könnyen ráfolyik, rácsöppen a tej, tea vagy egy falat étel is, amik nyomot hagynak azonnal a lepedőn! Mint ilyenkor a legtöbbször szokás, azonnal húzzuk is le és cseréljük másikra! Általában ezekre úgy tekintünk, mint egy fogyóeszközre, hiszen tényleg szinte 1-2 naponta mosnunk kell, amíg pici a gyerekünk!

A választható lepedőink többnyire 100% ÖKO-tex pamutból készülnek, ez alól egyedül a frottír egy kisebb kivétel (80% pamut, 20% elasztán). Remek nedszívó képességgel és kellemes színekben kaphatók, amely akár a Feng shui szerint élőket is képes kielégíteni.

Könnyen kezelhető, tartós kislepedő minden időkben

Mivel kis méretű lepedőről beszélünk, így elmondhatjuk, hogy mosást követően gyorsan száradnak, aránylag könnyen kezelhetők, főleg ha ki tudjuk szabadba teríteni őket! A gyerek lepedők mérete egészen 60 x 120 centimétertől egészen 70 x 140 -ig terjed, vászonlepedő esetében általában a 110 x 150 méretet forgalmazzuk, a jobb aláhajthatóság miatt is!

 

Nézet:
Sorrend:

Miért érdemes a pamutot választani gyereknek?

Ha valaki bennünket kérdez, azonnal azt a választ adjuk, hogy gyereknek csak pamut anyagból készült terméket szabad választani! Már sokszor csecsemőkorban érzékeny lehet a gyerek bőre! Van olyan eset, hogy ennek oka már az ágyneműben keresendő, mert kevert szálas (pamut - műszál) vagy esetleg csak műszálas lepedőben vagy akár párnahuzatban alszik!

Lehetőség szerint minden textília, ami a gyerekhez ér készüljön pamut anyagból! A műszálas textilek hajlamosak zárni a párát, vagyis nem szellőznek, könnyen megizzadhat a gyerek és az ágyból kivéve, akár azonnal meg is fázhat! Természetesen nem rábeszélni szeretnénk senki, hiszen mindenki maga dönti el, hiszen természetesen a pamutból készül textílek drágábbak, mint társaik és érthető, hogy nem mindenki engedhet meg magának drága lepedőt vagy ágyneműt!