Egyszemélyes paplanok

Téli, nyári vagy átmenti paplant szeretne?

 

Egyszemélyes paplant általában Magyarországon a 140 x 200 méretet jelentik, de megtaláljuk az IKEA 150 x 200 vagy egy kedvelt extra hosszú méretet is 140 x 220 paplanhosszban!

Az alap méretű egyszemélyes felnőtt paplanokat a lakosság legnagyobb része vásárolja és használja! Ez egy legismertebb magyar méret, melyre könnyen találunk huzatot, garnitúrát is!

Érdekli a töltet? Lentebb néhány szóban említést teszünk róluk!

4 évszakos paplan
nyári paplan
téli paplan
Szűrés törlése

Az szimpla toll és pehelypaplanok töltete

 

Egyszemélyes paplanok tölteténél meg kell említeni, hogy pehelyből vagy tollból készül az adott paplan!

100% pehelyből készült paplanjaink jelenleg a nálunk a luxus paplanokat képviselik! 100% pamut, ami toll,- és pehelybiztos angint jelent, már régóta dolgozunk velük, nem volt még problémány a pehelybiztosságát illetően! Akik már rendeltek a tiszta csak pehelypaplanjainkból, azok szinte mind visszatérő vásárlóink és bizalmat szavazva vásárolnak újabb és újabb terméket tőlünk! Tehát a ez igazi pehelypaplan a Pehely és Álom-nál kapnató!

76% pehelytartalom szinte közel van a pehelypaplanhoz, de egy pici apró tollat hagyunk a pehelyben, ugyanakkor puhaságra, hasonló tulajdonságokkal bír a pehelypaplanhoz képest! Ez a minőség leginkább a párnáknál keletkezik, de mivel szintén egy közkedvelt paplanról beszélünk, így készítünk belőle paplant is! Imádni való ez is!

56% vagyis a félpehely. A félpehely paplan lényege, hogy 56-60% pehely és 40-45% apró libatollból készül! A toll és pehely arányok szinte egy közismert minőségi libatoll kínálat, hiszen viszonylag összeállítása könnyen kivitelezhető! Szellősebb, kellemes tapintású, de már minimálisan a tollasabb paplan! Akik nem ragaszkodnak a luxus csak pehelypaplanhoz, azoknak ez tökéletes választás! Melegnek meleg tud lenni, de ugyanakkor még könnyed!

30% paplan, leginkább a hagyomány tisztelőinek, kedvelőinek a legjobb választás! Ezekben a tollakban 30%-ban van jelen a pehelytartalom és 70%-ban a toll, amiről leszedtük a nagyobb szúrós tollakat, hogy finomabb érzetet kapjunk!