Egyszemélyes paplanok

Téli, nyári vagy átmenti paplant szeretne?

 

Egyszemélyes paplant általában Magyarországon a 140 x 200 méretet jelentik, de megtaláljuk az IKEA 150 x 200 vagy egy kedvelt extra hosszú méretet is 140 x 220 paplanhosszban!

Az alap méretű egyszemélyes felnőtt paplanokat a lakosság legnagyobb része vásárolja és használja! Ez egy legismertebb magyar méret, melyre könnyen találunk huzatot, garnitúrát is!

Érdekli a töltet? Lentebb néhány szóban említést teszünk róluk!

4 évszakos paplan
egyszemélyes paplan
nyári paplan
pehelypaplan
téli paplan
Szűrés törlése

Az szimpla toll és pehelypaplanok töltete

 

Egyszemélyes pehelypaplanok tölteténél meg kell említeni, hogy pehelyből vagy tollból készül az adott paplan!

100% pehelyből készült paplanjaink jelenleg a nálunk a luxus paplanokat képviselik! 100% pamut, ami toll,- és pehelybiztos angint jelent, már régóta dolgozunk velük, nem volt még problémány a pehelybiztosságát illetően! Akik már rendeltek a tiszta csak pehelypaplanjainkból, azok szinte mind visszatérő vásárlóink és bizalmat szavazva vásárolnak újabb és újabb terméket tőlünk! Tehát a ez igazi pehelypaplan a Pehely és Álom-nál kapnató!

76% pehelytartalom szinte közel van a pehelypaplanhoz, de egy pici apró tollat hagyunk a pehelyben, ugyanakkor puhaságra, hasonló tulajdonságokkal bír a pehelypaplanhoz képest! Ez a minőség leginkább a párnáknál keletkezik, de mivel szintén egy közkedvelt paplanról beszélünk, így készítünk belőle paplant is! Imádni való ez is!

56% vagyis a félpehely. A félpehely paplan lényege, hogy 56-60% pehely és 40-45% apró libatollból készül! A toll és pehely arányok szinte egy közismert minőségi libatoll kínálat, hiszen viszonylag összeállítása könnyen kivitelezhető! Szellősebb, kellemes tapintású, de már minimálisan a tollasabb paplan! Akik nem ragaszkodnak a luxus csak pehelypaplanhoz, azoknak ez tökéletes választás! Melegnek meleg tud lenni, de ugyanakkor még könnyed!

30% paplan, leginkább a hagyomány tisztelőinek, kedvelőinek a legjobb választás! Ezekben a tollakban 30%-ban van jelen a pehelytartalom és 70%-ban a toll, amiről leszedtük a nagyobb szúrós tollakat, hogy finomabb érzetet kapjunk!