4 évszak paplanok

Az átmeneti paplanok, sokunk nagy kedvence!

4 évszak paplanokat is sokan szeretik, hiszen ez egy úgymond köztes töltettel rendelkező paplan, mint a téli vagy a nyári! 

De mit is tud valójában? Szerkeztileg teljesen megegyezik a téli paplannal, egyedül a töltet az, amiben a különbséget kell keresnünk! Ha valójában jól fűtjük a lakásunk, és nem is vagyunk annyira fázósak, akkor ez lehet talán az ideálisabb választás a télihez képest. 

Ha hajlamosak vagyunk éjszaka lerúgni a takarót, akkor inkább téli paplannak ezt vásároljuk meg, mint a nagyon meleg téli vastagságút!

Nézet:
Sorrend:

Kinek érdemes átmeneti paplan mellett döntenie?

Jól fűtött a lakása? Nem fázós típus? 

Akkor ez a paplan kiválóan megfelel téli időszakban is, egyéb esetben a töltet vastagsága leginkább a kora tavaszi, késő őszi időszakra tervezett!

Persze nehezen dönthető el, hogy elég-e a vastagsága. Mi ezért is jelöltük meg 4 évszakként, hogy az átmeneti paplanok vastagságát kedvelők is megtalálják a hozzájuk legideálisabb terméket!

Amennyiben szereti, ha talpig melegben alszik, akkor inkább a téli vastagságot javasoljuk!

Ami fontos lehet, hogy évek múltán sem érdemes eldobni a paplant, hiszen vannak erre specializálódott tolltisztítók, akik a pelyhet kiszedik, kezelik (tisztára mossák, lásd: agytolltisztitas.hu), majd egy új angiba újat készítenek belőle!