Nyári töltetű paplanok

A nyári paplan, a nyár slágerterméke!

 

Nyári paplanunkat leginkább a könnyedséget kedvelőinek terveztük! Töltete csupán alig pár száz gramm, és pamut anginba egyszerűen fantasztikusan könnyed, szellőző érzetet ad! Még olyanokat is sikerül meggyőzni vele, aki amúgy nem tollpártiak! Kipróbálták, és rájöttek, hogy tényleg komfortosabb, mint egyéb alternatív társai!

Hiába, nem véletlenül, hogy a toll és a pehely már ősidők óta az embert szolgálják

Nézet:
Sorrend:

Melyik nyári paplan lehet a jó választás?

Igazán ez egy nehéz kérdés, és természetesen megértjük, hogy a pénztárcánk is határt szab az ilyesminek! Persze mondhatjuk, hogy életünk legalább 1/3 részét alvással, pihenéssel töltjük, mégsem ez a legfontosabb sok ember életében!

De melyiket válasszuk melegben?

A töltet minőségei között azért vannak különbségek! Minél pelyhesebb, annál könnyebb paplanunk, ugyanakkor, azért egyenes arányban drágul is a termék! Mégis, aki teheti inkább a magasabb pehelytartalmú felé szokott dönteni és milyen jól teszi! Finom toll és pehely keveréknél már kellő érzetet kapunk, hogy milyen is lehet a pehelypaplan! Aki pedig egyenesen a 100% pehely mellett dönt, azok nem is akarják megtudni a tollas paplanban való alvást!

Tény, hogy a pehely melegebb is egy picit, ami talán hajnalban jó, illetve, ha egész éjszaka meg a klímánk. A kevésbé adja a melegérzetet a nyári éjszakákon, ha hajlamosak izzadni, hővesztése magasabb.