Téli töltetű paplanok

Fázik télen? Akkor ez lesz a legideálisabb választás a pehelypaplan!

Téli pehelypaplannál szempont, hogy kellően töltve legyen! Nálunk a kereskedelmi forgalomban kapható paplanoknál igyekeztünk minden kritériumnak megfelelni, főleg ami a töltetet illet! Ez azt jelenti, hogy többet teszünk bele, hogy amit ígérünk, azt be tudjuk tartani, hogy kellően meleg legyen paplanja! Ezt pedig úgy lehet elérni, hogy a téli paplant kellő mennyiségű pehellyel látjuk el!

Nem kell hideg időben sem fáznia, néhány perc alatt érezhetően melegszik testünk alatta, ugyanakkor egy igazán természetes takaróról beszélünk!

Nézet:
Sorrend:

Téli pehelypaplanról

Téli pehelypaplant nálunk a 90-100% pehelytartalom jelenti, hogy miért kerül szóba a 90% százalék, azt a termékeknél részletezzük, de valójában ez az igazi pehely! Ebben az esetben csak pehelyből dolgozunk, kihagyunk minden más összetevőt! Természetesen a mosott és tiszta pehely jöhet szóba! Ha külön elképzelést szeretne, jelezze felénk!

Méretről

A paplan méreténél az alapszabványból indulunk ki, de kínálatunkban van az egyéb nálunk kapható (IKEA vagy extra hosszú) paplan is, így a magasabbaknak sem kell lemondania róluk! Akinek pedig 150 széles huzatja van, az is tud ahhoz illő paplant választani! De mint korábban is írtuk, minden méretet megvalósítunk! 

A paplan belseje

A paplanok belső részét úgy készítjük el, hogy azok egyenletesen vannak elosztva, ugyanakkor nem áttűzöttek a kazetták, hanem a saját anyagjából egy köztes falat (stégfal) készítünk a paplan belsejében, amit utólag fogunk megtölteni a kívánt töltettel, minőséggel!