Dupla méretű paplanok többféle méretben

Kétszemélyes pehelypaplan a párok nagy kedvence!

Dupla paplanokat tény, hogy ritkábban keresik az egyszemélyeshez képest, ettől függetlenül, akik szeretnek egymás közvetlen közelében aludni, azoknak egy remek választás! Széle, hossza a magyar szabvány szerint készül, azonban kérhető más méretben, illetve 1-1 változatot mi is kínálunk! Ezek külföldön elterjedtebbek inkább, ha valaki ilyet keres tud választani!

Természetesen egyedi igényeket is megvalósítunk, hiszen ahány ország szinte annyi paplan.

Magyarországon a szabványos dupla pehelypaplan mérete 200 x 220.

Lentebb írunk róla, hogy hogyan kell aludni ebben a paplanban, mert vannak, akik rosszul használják!

 

Dupla paplan
paplan
pehelypaplan
téli paplan
Szűrés törlése

Dupla paplant vagy egyszemélyeset válasszunk?

Csak a fentieket említve, hogy kérdés párjával szeretnek-e egymás közelségében aludni! Sokszor van úgy, hogy párunk elalvás után a fal felé fordul, miután mélyebben alszik. Ilyenkor az ember tudta nélkül hajlamos magával rántani a takarót, ezzel a másikról lehúzva!

De nézzük a fordítottját, hiszen így is vannak sokan! Ez pedig, amikor pont a másik közelségére vágyik valaki és igyekszik minél inkább az ágy centrumában aludni. A kétszemélyes paplan ilyenkor a legideálisabb, mert kényelmesen átéri mindkét felet, hiszen 220 centiméter hosszú.

Hogyan használjuk helyesen a kétszemélyes paplant?

Vannak akik rosszul alszanak alatta, mert a hosszabbik felét a lábuk felé fordítják, ami nem biztos, hogy a lejobb, hiszen a paplan szélességét nem használják ki kellőképpen! A paplant keresztbe érdemes használni, így beérve kényelmesen mindkettőnket, és a hossza még mindig 2 méter, mint az egyszemélyes esetében! A több, mint 220 cm kereszt irányban bőven beér bennünket!

Dupla pehelypaplanok töltete

100% pehelypaplan vagy, ahogy szakmailag írjuk 90% (ezt egyik blogcikkünkben részletesebben kifejtettük, miért) az egyik legdrágább és legluxusabb töltet! Nálunk is megtalálható, talán a legdrágább a palettán, azonban ez a legmelegebb paplanunk is! Itt is igaz, hogy az általános töltetnél többre töltjük paplanjainkat, mint a kereskedelmi forgalomban kapható téli pehelypaplanok! 1400 gram töltetével magasra tettük a mércét, éppen ezért fontos számunkra, hogy kellően vastag és meleg terméket gyártsunk!