Dupla 4 évszak paplanok

Átmeneti dupla méretű paplanokról 

Kétszemélyes vagy dupla paplanok, ahogy sokan ismerik. Átmeneti töltettel kapható változatok szoktak lenni a párok nagy kedvencei! Ezeket a takarókat általában mi ugyan tavaszi-őszi szezonra terveztük, azonban kiválóan alkalmasa lehetnek télen is! De nem mindenkinek, ezt lentebbi részben néhány szóban kifejtjük!

Ha az Önök lakása kellően meleg, és nem is fázós, akkor ez egy tökéletes választás lehet téli időszakra! Ugyanis egy meleg lakásban ez a takaró kellemesen visszaadja azt a plussz melegséget, ami egy-egy hidegebb éjszaka hiányzik az embernek! 

Nézet:
Sorrend:

Kinek jó az átmeneti kétszemélyes paplan?

Dupla takaróink 4 évszakos töltete nagyon közel áll, a jelenlegi kereskedelmi forgalomban kapható paplanok esetében a téli változatokkal! Említettük egy másik leírásban, hogy mi a téli paplanjainba is többet töltünk, hogy tényleg azt adjuk, amire az ember vágyik! Mi szeretünk dideregni éjszaka és nyakig takarózva, kuporogva aludni!

A köztes időszakhoz igazított 4 évszakos paplanjainknál is arra fektettük a hangsúlyt, hogy a hajnalok még sokszor hidegek, hanem fagyponthoz közeliek, ezért párunknak és nekünk is igenis legyen kellemes a reggeli ébredés! Mégha meleg is a lakásunk, azért a reggeli órákban hajlamosak vagyunk kellően takarózni, főleg télen! Mint említettük, ezt a paplant azoknak is tudjuk ajánlani, aki inkább melegebb lakásban alszanak!

Ha fázik éjszaka és a nagyon meleget szereti, akkor inkább válasszuk a téli változatát! Abban biztos nem fog fázni.