90-100% (csak pehely) pehelytartalmú paplan téli (pehelypaplan)

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (7 vélemény)
5
(7)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Szűcs Sándorné
Szűcs Sándorné
2021.11.25
 - 14:10
Tisztelt cég, köszönettel megkaptam a pehelypaplant. Kiváló minőségnek tartom. Nagyon kellemes a használata.
G. JÁnos
G. JÁnos
2021.09.06
 - 14:25
Tisztelt Cég! Nagyon szépen köszönjük az ajándék papucsot, a paplanjuk kiválóan megfelel elvárásunknak! Sok sikert Önöknek!
Vörös Péter
Vörös Péter
2021.08.21
 - 09:51
Köszönöm!

Visszakaptam az alvás kényelmét és a puha ágy melegét! Korábban többféle paplant is kipróbálva (szintetikus és műszálas "csodák"-nak reklámozott illetve hagyományos tollpaplanok után) mondhatom, hogy semmi sem hasonlítható ehhez a puha álomszerű élményhez! Fázósként is állítom: ez nem ámítás!
Ettől a 100%-os pehelypaplantól "édesek lesznek az álmok" a puhasága kellemesen és tökéletesen meleggé varázsolja hűvös időben is az ágyat, mert a testhőmérsékletet természetesen bent tartja és mégsem izzad meg közben alatta az ember (mint pl. a műszálas paplanok esetében általában). Sőt! Meg is lepett, hogy még a sima toll és a pehelytoll között is mekkora különbség van!

Ebben a paplanban (és mellettük a 100%pehelypárnákon, amit megrendeltem hozzá) aludni tényleg olyan, mint amilyennek eddig csak elképzeltem az alvást, és amiről eddig azt hittem, nem is létezik talán!
Maximum élmény és 100%minőség!
Abszolút megéri az árát!

És itt még kedvesek is a vásárlókkal!
Örülök hogy rátalaltam Önökre, Norbert! Ezentúl az egész családnak a "Pehely és álom" biztosítja majd a pihe-puha álmokat!
5*
Sok sikert kívánok!
Üdvözlettel: Vörös Péter, Budapest
Vélemény írása a termékről
Értékelés: