Téli töltetű gyerekpaplan

Télen a legjobb választás csemeténk számára egy természetes gyerekpaplan

A gyerekpaplanok téli változata már 2-3 éves kórtól tökéletesen kiszolgálja a család legkisebb tagjait! Ha nagynak tűnik, talán kezdetben érdemes keresztbe használni, amit gyorsan ki fog nőni, viszont nehezebben forog ki alóla! Ahogy elérte a paplan keresztbéli hosszát, máris fordíthatunk rajta és egész télen kiválóan meleg lesz alatta éjszakánként!

A paplanok elsődleges célja a test melegen tartása, ezért érdemes már az ősz közepén váltani rá. Visszajelzések alapján, akik használják a paplanokat, azoknak nagy kedvencei lettek a téli változatok!

 

Nézet:
Sorrend:

Meddig érdemes használni a kisgyerek méretű pehelypaplanokat?

Mindig jó kérdés és felteszik sokan nálunk is. Talán a megfelelő válasz erre, hogy adja magát, hogy mikor növik ki. Általában 7-8 éves korra ér oda, hogy már kicsinek bizonyul kispaplanunk, de volt olyan is, hogy a gyerekek már 5-6 évesen akkorák, hogy célszerű meglépni a váltást. A 90 x 130 paplan a méretéből adódóan általában 120 magasságig szokott jó lenni, ilyenkor már nem olyan komfortos neki. A következő méret lenne az ifjúsági paplan, amit ugyan nem szoktak keresni, mert az annyira kis időre szolgálná gyerekünket, hogy nem sok értelmét látjuk! Természetesen, ha ilyet szeretne, tudunk készíteni!

Érdemes váltani felnőtt paplanra már az iskola kezdéskor, hiszen mégha nagy is, használhatjuk keresztbe. Erre pedig kapunk is garnitúrát bármelyik üzletben, ezen sem kell aggódnunk!

Téli töltettel akár pehelyből?

Mivel a tollat már ősidők óta használja az emberiség, nem véletlen, hogy az ebből készült paplanok, párnák ilyen mértékben szolgálják az emberiséget! 

Minden nálunk készült toll és pehely mosott, steril tollból készül, amelyet kezelünk és ÖKO-tex standard 100% pamut anyagba töltve kínáljuk. Ami allergén anyagoktól mentes. Melegségéről nem is beszélve, még mindig a pehelypaplan tudja a legmelegebb érzetet nyújtani nekünk! Minél magasabb a pehelytartalom, annál melegebb tud lenni a paplan! Azt vegyük azonban figyelembe, ha nagyon meleg a lakásunk, akkor a paplan is túl meleg lehet! Ilyenkor mérlegelni érdemes esetlegesen a tollasabb változatokat. A téli 12 kazettás paplanok tökéletese arányosan vannak megtöltve és a toll sem vándorol el belőle, amelyeket a stégfalak (köztes falrendszer a paplan belsejében saját anyagjából) tartanak egyben!