Hengerpárna huzatok

Hengerpárna huzatok pamut anyagból

Hengerpárna vagy nyakpárna, ahogy többen nevezik egy különleges formát képvisel a párnák világában! Nálunk itt a Pehely és Álom-nál a leggyakoribb méretek a 15Ø x 40 cm (Ø = átmérő), ami leginkább a kispárnához áll közel! Sokszor használják masszőrök is, bár elsődlegesen inkább nyaktámasz a fő célja! Tévézéshez, alváshoz is kiváló, akik nem szeretnek nagypárnán aludni vagy csak azt szeretnék, hogy alváskor meg legyen támasztva a fejük! Ehhez a mérethez szoktunk kínálni külön huzatokat, amelyek ehhez a mérethez passzolnak!

Van egy másik nem általunk forgalmazott hengerpárna méret is a 15Ø x 35 cm, ami lényegében 5 cm-re rövidebb a hagyományos megszokott méretnél! Erre külön vannak huzatok, nálunk is megtalálható néhány termék ehhez a mérethez is.

 

Nézet:
Sorrend:

Tévézéshez való nyakpárna kell, akkor remek választás

Legtöbb vásárlónk tévézéshez való párnák keres, így nyugodt szívvel ajánljuk hengerpárnáinkat és hozzá érdemes akár többféle huzatot is választani! Bár a fent említett méret a hagyományos változat, azonban kínálunk többféle egyéb hosszúságot is, amit sokszor keresnek nálunk! Ha olyan méretet szeretne, amely nincs a kínálatban, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és igyekszünk megvalósítani álmait! Sajnos más méretre nem tudunk huzatot készíteni!

Jelmagyarázat: Ø = átmérő

Hengerpárnák huzatának anyaga?

Minden 100% pamut, szó szerint! Maga a nyakpárna külső fedőanyaga (angin) is már 100% pamutból készül, de minden készülő párna huzat szintén csak ebből készülhet nálunk! A textíliák minden esetben ÖKO-tex standard anyagból készülnek, tehát mentesek minden allergén anyagoktól!