Blog cikkeink

Folyamatosan érkeznek a szállodai textíliák

Norbert
2021.06.05 07:00
Folyamatosan érkeznek a szállodai textíliák

Már nálunk is elérhető a szállodai minőségű kiváló textília a webshopunkban, de mit is tudnak...?

 

Szállodai textília, amikor meghalljuk változó gondolatok jutnak eszünkbe!

Vannak akik nagyon megelégedve fogadják, de olyanok is akadnak, akiknek annyira nem válik be a szállodai minőség! Szakmai szempontból mindenkinek igaza van!

A szállodákban és hotelekben használatos törölközők, köntösök nem minden esetben a puhaságáról híresek, viszont azt sokan nem tudják hogy tartósságuk megkérdőjelezhetetlen!Szállodai textília

Amíg a szállodákban majd mindennap mosásra kerülnek az ágyneműk, paplanhuzatok, párnahuzatok, lepedők, gondolhatjuk, hogy ezt az anyagnak is bírnia kell!

Sokszor nem is a mosás miatt mennek tönkre az anyagok, inkább a használatból eredő foszlások, varrások elengedései jelentik a fő okot! Ha már idáig eljut a termék, az bizony nagyon sok mosást, "stresszt" élt meg, tehát kellő fizikai hatásnak volt már kitéve!

De nem kell aggódnunk, a szállodások, panziósok erre fel vannak készülve, éppen ezért mindjárt kétszer annyi törölközőt, köntöst szoktak rendelni, hogy a készlet ne fogyjon ki!

Mosható műszálas szállodai párnaVan egy jó hírünk, már Önnek is elérhetőek bizonyos szállodai minőségű törölközők, fürdőkád kilépők, de akár mosható párnák, paplanok is! Külső anyaguk kimondottan puha, kellemes tapintású, éppen ezért szereteik annyira ügyfeleink! 

Próbálja ki Ön is, ha szereti az egyszerűt és tökéletest!