Pamut szatén garnitúrák

A készletek romahosan változnak, egyes színek elképzelhető, hogy már nem áll rendelkezésre! A rendelést követően visszaigazoljuk őket!

Pamut szatén az elegancia kedvelőinek

A pamut szatén garnitúra régebben nagyon elitnek számított, de még most is mondhatjuk, hogy kimagasló a magas selymességével, puhaságával! A 100% pamutból készült ágynemű egy különleges szövéssel készül, ettől olyan érzéki, és puha tud lenni! Természetesen tudjuk, hogy emiatt kiemelkedik a többi garnitúra közül, és nehezebben elérhető! A jó hír, hogy régebben tényleg nagyon drágán lehetett hozzájutni, ma már viszonylag elfogadhatóbb áron kapható!

Az igazi pamutból készül ágyneműhuzat

Korábban voltak szaténok, amelyek selyem kikészítéssel voltak kaphatók, és akadt kevert szálas is! Ma már egyre elterjedtebb és a technológia is lehetővé teszi, hogy 100% pamutból készüljenek ágyneműink! 

Nézet:
Sorrend:

Szatén a hálószobában

Nem csak, hogy elegáns, a mostani mintázatok egyenesen gyönyörűvé varászolják a hálószobát a szatén garnitúrákkal! Kínálatból kapható a szobához tökéletesen illő selymesen szép mintázat, amivel új látványt varászolhatunk a hálóban!

Folyamatosan változó színek és mintázatok igyekeznek a követni a divatot és a trendeket! 3 részes garnitúra kivitelben minden fontos elem megtalálható a paplan huzat, nagypárna huzat és kispárna huzat egyaránt!