Lepedők

Milyen lepedők közül válaszhatunk?

Az összes lepedő közül bármelyiket is válasszuk, rendzserint többféle méretben és színben állnak rendelkezésre! Kimondottan igaz ez a frottír lepedőkre, ahol közel 16 szín közül válaszhatunk hálószobánk vagy ágyneműnkhöz legjobban passzolót! Nem találja, amit keres? Kérjen egyedi méretet, és igyekszünk megvalósítani! Gyártó partnereink rugalmasságának köszönhetően megoldható, hogy esetlegesen másféle méretet is megvalósítsuk, akár frottír, jersey vagy vászol lepedők esetében!

 

Nézet:
Sorrend:

Melyik lepedők közül lehet választani?

Vászon lepedő: talán a legelterjedtebb és legjobban ismert a vászonlepedő! Magy 140 gramm/m2 vastagságával tökéletes választás a mindennapokba! Könnyen mosható, vasalható, ugyanakkor 100% pamut anyagának köszönhetően minden ágyban megállja a helyét. Kiváló nedszívó hatása révén ez a lepedő a nyári hónapokban is társa az embernek! Mindenkinek bátran ajánljuk, akár szállodai textíliának is kiváló.

Frottír lepedő: A vászon lepedő mellett tapasztalataink mellett a másik legjobb döntést a frottír lepedők mellett tennénk le! Kellemesen puha és rugalmas anyaga kiválóan felveszi az ágyunk formáját és gumírozottságának köszönhetően nagyon nehezen csúszik le a sarkoknál! Nedszívó képessége talán még jobb, mint a vászon lepedők esetében, hiszen a frottír anyag önmagában is képes nedvességet magába szívni! Egyoldalú frottírozottságának köszönhetően mindig tudjuk merre kell felhelyezni az ágyra és a puhasága megkérdőjelezhetetlen. Frottír anyaga 80% pamut és 20% elasztán összetételű.

Jersey lepedő: Jersey lepedőket hasonló tulajdonságokkal jellemezhetjük a frottír lepedőkhöz képest, azonban talán azoknak tűnhet jobb választásnak, akik annyira nem szereti a lepedőn a frottír hatást. Jersey 100% pamut anyagából adódóan szintén tökéletes nedszívó hatású, társunk a mindennapi alvásunkban és persze puha tulajdonságáról sem érdemes megfeledkezni.