Krepp garnitúrák

Termék készletek gyorsan változnak, egyes színek elképzelhető, hogy már nem áll rendelkezésre! A rendelést követően visszaigazoljuk őket!

Krepp ágynemű garnitúrák tulajdonságai

Nem szereti vasalni? Egyszerűségre vágyik? Van egy jó hírünk, hogy kreppek tökéletesen megfelelnek ezen elvárásainak. 100% pamut krepp anyagból készült krepp ágyneműk a családok nagy kedvence már nagyon régóta! Könnyen kezelhető, már-már igénytelennek is tartott anyag, hiszen különösebb vasalást, törődést sem igényel! Persze, ettől függetlenül vannak akik vasalják és úgy használják, de a visszajelzések alapján sokan inkább száradást követően már húzzák is fel!

Mennyire tartós a krepp ágynemű?

Személyesen is megtapasztaltuk saját háztartásunkban, hogy évekik kiválóan szolgálja a mindennapokat! Több évig is használtunk napi szinten és alig kopott meg a színezete, és az anyag is kifogástalan volt! Leginkább már csak unalomból került cserére.

Nem kötünk komprumisszumot, ha a minőségről van szó! Csak a legjobban akarjuk magunknak is!

Ha már ismeri a gyártó által forgalmazott termékeket, akkor tudja, hogy ezek a garnitúrák nem csak 1-2 évre szólnak, rendkívül jól tűrik a mosást, és évek múlva is minimálisan veszítenek a színeikből!

Nézet:
Sorrend:

Garnitúrák között ez a legkirályabb!

A krepp ágynemű garnitúrát nem az eleganciára, inkább változatosságra tervezték! Nagyon sok mintázat és változata van, sőt a kreppezések között is szokott eltérés lenni. A könnyen kezelhető anyaga és tartóssága az ami miatt szeretik és rendelik őket. A krepp gyártása során a gyártóknak nagyon sok minta és alakzat közül van lehetőségük választani, ezért szinte ahány hely, annyi féle kínálattal találkozhatunk.

A 3 részes krepp garnitúrában megtaláljuk a paplanhuzat mellett a kispárna huzatot, nagypárna huzatot egyaránt!