Kispárna huzatok

Folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy egyes termékek nem azonnal kerülnek le a készletből! Az ilyen eshetőségből eredő problémákért elnézést kérünk, igyekszünk mindent napi szinten tartani!

Szabványos kispárna huzatok mindenkinek

Minden kispárna huzat szólóban áll rendelkezésre, melyek sokszor megfelelnek a webáruházban található garnitúrákkal is! Ha szerencsénk van, a garntiúrákat ki tudjuk egészíteni akár további kispárna huzattal is, de akár nagypárna között is előfordulhat, hogy ugyanaz kapható!

A kispárna huzatok 100% pamut anyagból készültek és többségük nem avatott, ezért néhány centimétert varrásukkor ráhagynak, hogy mosást követően is megfeleljenek a szabványos méretnek.

Nézet:
Sorrend:

Standard méretű huzatról

A hagyományos méretű kispárna huzat Magyarországon 40 x 50-es méretű párnákhoz valók! Ezek legtöbbje megtalálhatók a 3 részes garnitúrákban is, de vannak, akik szólóban is szeretik változtatni a kispárna színeit! 

Megtalálható pamut vászon, frottír, krepp, de még szatén minőségben is! A készletek nagyon gyorsan változnak a sok rendelés és a folyamatosan beérkező készletek miatt. Vannak, amelyekből csak 1-1 darab található, de van olyan is, amelyből 20-30 darab is rendelkezésre áll! Általában, amiből sokat kérnek, mint például a hófehér krepp kispárna huzat, azokból igyekszünk nagyobb mennyiséget is tartani.