Frottír garnitúrák

Frottír garnitúrák kiváló anyagból

Télen fűt, nyáron hűt, szokták mondani a frottír ágyneműkre! Sokak kedvence a kellemesen puha egyoldalon frottírozott anyag, amely 80% pamutból és 20% elasztán anyagból áll! Kiváló lepedőnek, szóló párna huzatnak egyaránt! Könnyen mosható, kezelhető és nagyon színes a kínálata! Közel 16 színben kapható változatok között párna huzat estén kínálunk többféle méretet is.

 

Nézet:
Sorrend:

Huzatok tartóssága és rugalmassága a gyártótól is függ!

Frottír ágynemű huzatok esetében fontos megjegyezni, hogy puha, kellemes anyagról van szó, de nem mindenki szereti! Sokan a törölközőhöz hasonlítják a frottír anyagát, azonban ez esetben kicsit másabb az összetétele az anyagnak! Alváshoz használt tulajdonsága miatt itt fontos, hogy kellemesebb és lágyabb legyen a kikészítés! Rugalmassága pedig leginkább a lepedők számít előnyösnek!

Frottír paplan, párna huzatokról

Párna huzatok kaphatók szabvány illetve más méretekben is, de tudunk teljesíteni egyedi igényeket is. Leginkább a kispárna huzatoknál van lehetőség más méret kiválasztásában, de akár paplanhuzat esetében is tudunk segíteni, ha valaki más méretet szeretne. Ezek az egyoldalas frottírok cipzárasan záródnak a könnyebb kezelhetőség miatt