Damaszt garnitúrák

Ágyneműk kiválósága a damaszt huzat

Selymes, de mégis pamut anyagból készül csíkos damasztban az alvás is más! Kellemesen puha, szaténhoz hasonló tulajdonságokkal bíró nagyon szép damasztot kínálunk palettánkon. Vásárlók százai rendeltek már belőle és különlegessége, hogy tudunk hozzá akár szólóban is biztosítani kispárna vagy nagypárna huzatod, de akár felespárna méretben is van nálunk!

Kellemes pamut anyaga nagyon jó érzést ad a testnek alvás közben, sokunk kedvence! Luxus szállodák is szokták használni tartósságuk miatt, hiszen viszonylag jó kezelhető és többszöri mosást is nagyon jól tűri!

Ezeket a damaszt garnitúrákat kedvezményes áron kínáljuk, hogy elérhető legyen az Ön otthonában is!

Nézet:
Sorrend:

Kiknek ajánlott damaszt garnitúra mellett döntenie?

Ha szereti a vászon garnitúrákat, akkor a damaszt is remek választás! Ötvözi a hagyományokat, ugyanakkor eleganciát sugároz. Története egészen a középkorra is visszavezethető, ahol is Damaszkuszban kézzel szőttek ezeket az ágyneműket. Ma már természetesen géppel sokkal egyszerűbb és gyorsabb az előállítása, és nem utolsó sorban a tartóssága. Szoktuk mondani, hogy a "luxus kedvelőinek", erre az ágynemű huzatra ez kimondottan igaz. Tényleg felhúzva tökéletesen elegáns, akár színes fehér vagy színes lepedő mellett is tökéletesen passzol környezetünkhöz.

Fehér elegáns csíkos ágyneműhuzat

A fehér a maga tisztaságával és higéniájával, puhaságával egyértelműen csak egy vonzó ágy látványát keltik, amely alvásra ösztönöz! Komfortja sajátos és könnyen meggyőzi az embert, hogy egy kiváló damaszt ágynemű mellett döntött! A 3 részes damaszt garnitúrákban paplanhuzat, nagypárna huzat, kispárna huzat együtt megtalálható