Blog cikkeink

Év webshopja verseny

Norbert
2022.08.31 07:01
Év webshopja verseny

Kisebb kihagyás után ismét "Az év webshopja" versenyzői között

Utoljára 2020-ban indultunk az év webshopja versenyen, azóta pedig gyökeres átalakuláson mentünk keresztül!

De mi történt ezidő alatt?

Egyik legnagyobb fejlődésünk maga a webáruház motorja és a mögötte rejlő lehetőségeket kihasználása lett! Bővült csapatunk varrni tudó szakemberekkel, hogy még jobb és gyorsabb legyen a kiszolgálás, így már akár a rendelés napján is vannak olyan paplanjaink, párnáik, melyeket fel tudunk adni futárszolgálatnál! Webáruházunk jelenleg Magyarországon működő egyik, ha nem a legmodernebb rendszerre működő motorra rendelkezik, így elmondhatjuk, hogy gyors, hibamentes és egyszerű a kezelése.

Kiszélesítettük szállító partnereinket, továbbra is egy kiszállító céggel az MPL-el dolgozunk a nagyobb csomagok esetén, de már van lehetőség FOXPOST csomagautomata átvételére is! Ez utóbbi csak a kisebb 2 kg alatti apróbb csomagok esetén választható, és rendkívül kedvező és kényelmes! A posta partnereként viszont lehetőség van postaponton vagy postán maradó csomagok elhelyezésére is! Így akkor mehetsz a csomagért, amikor épp arra van dolgod!

Szerződtünk együttműködő partnerekkel, akik segítenek a közösségi oldalaink aktivitásában, írnak nekünk posztokat és képeket is szakszerűen megszerkesztik! Ezt számunkra a Maximum Business Kft. biztosítja, immárom több, mint 1 éve!

Van itt még valami!Év webshopja konferencia

Az idei évben mégtöbb szponzor állt mögé az eseménynek, aki több részét töltik ki a vállalkozói szektornak! Vannak itt:

  • számlázással foglalkozó cégek,
  • marketint ügynökségek,
  • webáruház üzemeltetők, 
  • csomagküldő szolgáltatók,
  • de még online fizetési megoldásokat nyújtó cégek is

Természetesen beszámolunk sikereinkről! Idén egy kategóriával feljebb kerültünk, ahol nehezebb helytállni a kimagasló webáruházak között, de mi szeretjük a kihívásokat és mindig sokat tanulunk az ilyen cégektől!