Műszálas és egyéb termékek

Műszálas és mosható paplanok, párnák

Műszálas töltetű párnák és paplanok kínálata végtelen az interneten! A poliészter anyagból készült külső és belső egy egyszerűen előállítható anyag, amiből viszonylag olcsó termékeket lehet előállítani! Ha nem szereti a pehelytermékeket, lehetőség van itt is megvásárolni ezeket a paplanokat, párnákat! Minőségben ugyanazt tudják, mint társaik, van nyáripaplan vagy télipaplan. De lehet műszálas nagypárna vagy műszálas kispárna vagy hozzájuk kapható huzatot is kapni, ami egyébként akár tölhető változatban is vásárolható

Nem utolsó sorban a memóriahabos anatómiai párna egyik közkedvelt párnánk, amelyhez külön rendelhető gyári huzat is.

Nézet:
Sorrend:

Memóriahabos párna, de miért szeretik?

Anitallergén anyagának és anatómiai formájának köszönhetően kellemesen alkalmazkodik a fej, nyak vonalához! Egyik oldala magasabb, míg a másik alacsonyabb kialakítású, hogy kellemesen használható legyen! A memória párna huzata önmagában mosható, cipzárral az könnyen levehető! A bambuszos huzat nagyon kellemesen puha tapintású. A memóriahab önmagában nagyon gyorsan és könnyen visszanyeri formáját, azért nem kell aggódni, hogy elfeküdjük magát a párnát!

Anitallergén párna, kicsi, közepes, nagy

Nagypárnák szintén antiallergén hatásával bárkinek megfelel, akik nem szeretik a tollat vagy nem szándékoznak a tollpárnára sokat áldozni! Fedőanyaga mikroszálas, töltete 100% üreges poliészter. Kínálatunkban 50 x 70 párna szintén megtalálható angol méretben, de hagyományos 40 x 50 kispárna vagy 70 x 90 nagypárna is rendelhető.

Steppelt tölthető párna huzatok

Sokan kedvelik ezeket a steppelt párna huzatokat, mert többfunkcióval bírnak! Önmagában is felhúzható a hagyományos méretekre, de van lehetőség tölteni is őket! Ha van ott saját töltőanyag, és azt házilag szeretné megtölteni, van lehetőség rá! Egyik oldal cizpáros, így könnyen zárható. Utólag pedig tetszés szerint módosítható is!