Asztalterítők

Impregnált asztalterítő minden évszakban

Impregnált modern asztalterítők minden igényt kielégítő választékban kaphatók! Legyen az karácsony, vagy csak egy nyári sütögetés a kertben, mi mindenre is találunk odaillő terítőt! Ennyire könnyen még sosem volt egyszerű a tisztán tartása. Csak törölje le, ha kicsapódott a pörkölt vagy kifolyt az üdítő egy papírtörlővel és minden a régi! Nagyon kedvelt asztalterítő tényleg prémium minőségben és 70% pamuttartalommal választhatók a legmodernebb színekben!

Nincs viaszkos érzet, enyhén barázdás az impregnálással együtt! Nem szívja be a folyadékot és kellemes tapintású is!

Modern színek a kertben, otthon vagy ünnepekhez

Fahatású, egyszínű bézs, natúr vagy dszungel mintázat? Máris a kertünk díszeként ékeskedik, de találunk akár karácsonyra is hangulatos könnyű kivitelben. Ugyanakkor találunk finom alakzatokat is manzart, rojo, de modern szürke kivitelben is az egyszerű otthonhoz.

Nézet:
Sorrend:

Impregnált díszes terítő a mindennapokban lakásunkban

Lakásunkban a konyha asztalunkat egyszerűen feldobhatjuk egy ilyen választékos asztalterítővel, ahogy gyerekünk után a kakaós bögrét vagy morzsákat sosem volt ilyen egyszerű eltakarítani! Egy egyszerű szivaccsal vagy törlővel csak húzzuk le és máris visszakapjuk újkori állapotát! Családi ebédnél nem kell azon aggódni, hogy ráfolyik a leveles vagy pörkölt, hiszen ezt is egyszerűen törléssel azonnal tisztává varázsolhatjuk.