Noel impregnált modern asztalterítő

Noel asztalterítő
noel terítő
Választható méretek
Noel asztalterítő
noel terítő
Választható méretek
Válasszon méretet
3 290 Ft
A vásárlás után járó pontok regisztrációval: 99 Ft

Noel impregnált modern asztalterítő

A Noel impregnált modern terítő igazi kiválóság az asztalterítők között. Hogy miért? Egy kiváló és természetes anyag-összetételű  termék, hiszen 70%-ban pamutból készült! Speciális felületkezelésének köszönhetően bármilyen szennyeződés azonnal, egy vizes szivacs segítségével eltávolítható róla.

Tökéletesen impregnált modern asztalterítő, ami teljes vízhatlanságot biztosítva védi meg az asztalt, ugyanakkor kellemes tapintású nem viaszkos vászon érzetű, prémium termék!

A tervezés során igyekeztünk nagy hangsúlyt fektetni a természetes anyaghasználatra, a modern megjelenésre és a teljes funkcionalitásra. A Veneto impregnált asztalterítő ÖKO-Tex Standard 100-as szabvány szerint készült, tehát nem tartalmaz egészségre ártalmas vagy allergén festékanyagot. Bátran használható bármilyen háztartásban.

Részletek

Imregnált asztalterítő

Modern asztalterítő

Trendi mintája minden otthonban újdonságként hat és egy csapára megújul az étkezőasztal! Jól esik leülni mellé, büszkén fogadhat vendégeket, hiszen amellett, hogy egyedi és gyönyörű, tökéletes védelmet nyújt bármilyen szennyeződés ellen!

Noel terítő minta

Asztalterítő méretek

A terítőt fix 140 cm-es szélességben kínáljuk, 1 – 4,5 méteres hosszig, 50 centinként variálható hosszban. A jó hír hogy teljesen személyre szabható, hiszen miután kiválasztotta a kívánt hosszt, kedve szerint egy ollóval annyit vághat le belőle, amekkora pont az asztalára illik. Teljesen foszlás mentesen vágható  a kívánt asztal méretére. Sőt a maradék anyag kiváló lehet futónak az asztal közepére, vagy egy másik asztalra! Formálja akár egy körasztalra, akár bármilyen egyedi asztalra a saját igényei szerint!

Impregnált  modern asztalterítő

A terítő anyaga teljes mértékben kezelt a nedvesség vagy egyéb hatások ellen, így kiváló védelmet nyújt a kávéfoltok vagy egyéb szennyeződéssel szemben. Elég egy nedves szivaccsal letörölni. Természetesen mosógépbe is tehető!

Asztalterítő anyag

Ez a termék 70%-ban pamutból készült, a maradék 30% szintetikus szál, ez garantálja a mérettartósságot és a könnyen tisztíthatóságot. Nem összekeverendő a viaszkos vászon, teljesen műanyag terítőkkel. Szép esésű, modern megjelenésű, javarészt természetes összetevőkből készült modern asztalterítő!

Ez a termék teljes mértékben Európában készült, így garantálva a magas minőséget. A terméket raktárról azonnal szállítjuk! Sofa Dress megbízható minőség!

Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!